PARTNERE

Michelakis

      

Vores græske marmorbrud

Michilakis ejer rettigheden til at udvinde marmor i et bjerg på øen Thassos og i området Cavalla på hovedlandet, nær Athen.

Der udvinder han noget af verden flotteste marmor, da de har marmoren og alt tænkeligt forarbejdning udstyr – kan vi forme marmoren lige efter dine designønsker.

Pernille Lind Studios

      

Brillant designer med base i London

Pernille er designer på et utal af high end projekter. Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med Pernille igennem flere år – såvel som hun har designet sin egne mosaik flisesortiment hos os.

Thrakon

      

Leverandør af microcement, fuger, lim og facadesystemer

Thrakon har vi arbejdet med længe og de giver os den professionelle der er behov for, så vi altid kan levere et topresultat.

Manns + Nielsen

      

Dansk funderet tegnestue

Manns og Nielsen laver flotte retail, bilhuse og en families boliger. De har base på Amager har været et godt makkerpar til os.

Lind & Almond

      

Arkitekt og design samarbejde med base i London

Lind og Almond er blandt andet designer bag det prisvindende Boutique Hotel Sanders.

SIFAB

      

Svensk total leverandør, specialiseret i hoteller

Vi har haft et fantastisk samarbejde med SIFAB igennem flere år og de har en dynamisk og professionel og personlig tilgangsvinkel til deres mange projekter over hele Europa.

C/RO

      

C/RO in and outdoor living

Vi har et godt samarbejde med designer Camilla Rosén, som ejer det anerkendte og prisvindende danske interiør designfirma C/RO In & Outdoor Living. C/RO har blandt andet kunder som IKEA på CV’et. Camillas design fremhæver de særlige karakteristika og den naturlige skønhed ved marmor.

Alpira

      

Et tysk funderet selskab

Alpira kan levere alt hvad du drømmer om til Hoteller, retail etc. såsom møbler, gulve, gardiner, sanitet – alt!

Craft People

      

Mandskabs-firma

Craft People laver renoveringsarbejde på hoteller, privatboliger og retailbutikker. Vi har et godt samarbejde med Craft People, når vi skal anbefale fliselæggere til vores marmor. De har et indgående kendskab til vores produkter.