OM OS

Hos Craft & Stones ved vi, at renovering eller nybyggelse er et stort projekt, uanset om det er i privat eller erhvervsmæssigt øjemed. Der er mange beslutninger, som skal tages og meget arbejde, der skal gøres, for at du kan få dit drømme-resultat. Det vil vi gerne hjælpe dig med – fra start til slut.

Vi tilbyder project management igennem hele projektet eller til de enkelte processer, du ønsker hjælp til.

Gennem samarbejder der rækker lige fra marmorbrud, til arkitekter, designere, byggeledere og håndværkere, kan vi effektivt og med fokus på kvalitet styre processen og kontakten til underleverandører. Vi har mange års erfaring med byggebranchen og styring af projekter, og vi har den viden, der skal til for at sørge for projektets fremgang skridt for skridt. 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for project management i forbindelse med marmor- eller microcement-løsninger.

Craft & Stones

Enghavevej 68
1674 København V.

  (+45) 91 86 29 10
  info@craft-stones.dk

Georgios Grivas

Project & sales manager

      

  (+45) 91 86 29 10

  gg@craft-stones.dk
 

Georgios er en højtkvalificeret civilingeniør, der med sine over 26 år i branchen, har stor erfaring med både erhvervsmæssige og private projekter. Han har både en bachelor- og kandidatgrad som civilingeniør og blev færdiguddannet i 1991 fra Democritus University of Thrace i Grækenland. Han er vores forbindelse til det græske marmorbrud Michelakis, hvor vores marmor udvindes fra. Georgios har stor viden om marmor, hvad materialet kan bruges til og hvordan vi kan arbejde med det for at skabe de bedste resultater.

 

HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, SÅ KONTAKT OS ENDELIG